NOVOSTI SAZNAJU: Svi građani Srbije koji su bili na granici sa Grčkom pušteni u tu zemlju

Novosti online

ponedeljak, 06. 07. 2020. u 09:17

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Сви грађани Србије који су били на граници са Грчком пуштени у ту земљу

EPA PHOTO

Svi građani Srbije koji su se zatekli na granici sa Grčkom jutros, pušteni su da pređu granicu, saznaju Novosti.
Svi građani Srbije koji su se zatekli na granici sa Grčkom jutros, pušteni su da pređu granicu, saznaju Novosti.

Ovaj gest Grčke ipak ne znači otvaranje granica, te se apeluje na turiste da ne kreću put ove zemlje do zvaničnog otvaranja graničnih puteva.

Odluka Grčke o zatvaranju granice za turiste iz Srbije mogla bi da bude preinačena prilikom nekog periodičnog razmatranja - izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

On je zamolio građane da za sada ne kreću na put ka Grčkoj dok se ne vidi da li će se uvedeni režim na grčkim granicama promeniti.

Dačić je dodao da se nada da će prilikom sledećg razmatranja biti uzete neke druge činjenice, jer je evidentno da Grččka ima interes da dolaze strani turisti. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

da li neko shvata,sta znaci ziveti od turizma?

07.07.2020. 09:09

I odjednom sve zvrji prazno i truli...DA LI CE SVET,UOPSTE SHVATITI,STA SE UCINILO SA "PRIVREDNOM GRANOM-TURIZAM"?On sam nije nista!Treba ga sagraditi,odrzavati i snabdevati.SAMO TAKO JE PRODUKTIVAN!NIKAKO DIREKTNO!Pitanje:Ako se sve znalo,sta moze da nas zadesi....ZASTO NIKO NIJE MISLIO NA OVAKVE PREPREKE I OPASNOSTI?STA SADA,GOSPODINE PREDSEDNICE?JE CUVENO PITANJE KOJE STALNO CUJEM U GRCKOJ!!!Ako te pustim,ubices me!Ako te ne pustim,umrecu od gladi!!!???"NIT SE VODI,NIT SE JASE"..TURIZAM...?