Misteriozan nestanak lekara iz Ćuprije: Bio sa ženom na njivi, ona se okrenula na kratko, a njega više nije bilo

Beta

08. 06. 2020. u 11:50

Мистериозан нестанак лекара из Ћуприје: Био са женом на њиви, она се окренула на кратко, а њега више није било

Foto Privatna arhiva

M.M. i njegova supruga prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta
Policija, porodica i meštani sela Skorica kod Ražnja tragaju za penzionisanim lekarom iz Ćuprije M. M. (65) koji je u nedelju nestao u polju nedaleko od tog sela.


Kako agencija Beta saznaje od meštana, M.M. i njegova supruga, takođe lekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.


"Kada se okrenula doktora nigde nije bilo. Najpre je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo", kazala je meštanka.


Nestali lekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.


"Doktor je u poslednje vreme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negde i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući", rekla je stanovnica Skorice.


Meštani su kazali je potraga za nestalim lekarom danas usmerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo video starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su obavešteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milos

08.06.2020. 18:02

Zena je sumnjiva, "okrenula se i nejga nije bilo". Podseca na onog decaka koji je nestao na njivi. Ne nestaju ljudi tek tako.