Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић још једном је поновио да црно-бели неће продавати странце ако не стигне одговарајућа понуда.


Клуб уз Хумске имао је неколико понуда за нападача Умара Садика, а цифра за Нигеријца се полако ближи тој одговарајућој.


- Већ сам говорио о томе коју цену тражимо за Садика. Што се тиче мене и стручног штаба и генерално у нашим разговорима поводом те ситуације, заиста сулудо делује да ми размишљамо о томе како не желимо да уземо 10 милиона за једног играча Партизана. То је ситуација која је била незамислива до пре који месец, али ето сада је другачије. Нико није на продају и сви су на продају. Мој стручни штаб и ја се залажемо и увек ћемо се залагати за то да екипа буде што јача, али не можемо да избришемо интерес и опстанак клуба - рекао је Милошевић новинарима на припремама у Турској.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Садик размишља само о изазовима у црно-белом дресу: Супер ми је овде, не идем!


Милошевићевим доласком на клупу, Партизан помера стандарде, а то доказује одбијање понуда од 10 милиона које се у ранијем периоду не би одбиле.


- Рекао сам летос да је мој главни циљ, једина битна ствар и оно што сам желео да урадим у Партизану од марта, јесте да приближим игру Партизана Европи. То није била лична сујета, жеља, просто из те цињенице произилази све ово. Свака нова понуда коју имамо уз дужно поштовање нашем првенству, није произашла из тих домаћих већиз европских мечева и начина на који смо играли у истим.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вазура о понудама за играче Партизана: Кинези зову Суму, Французи Асана


Шеф стручног штаба на припреме у Турској повео је екипу која је остала на окупу за разлику од прошлог лета.


- Ово је рај, благослов у поређењу са оним од летос. Тада су нам се планови мењали на три дана, сада имамо сигуран план и цео припремљен припремни период до детаља. Два потпуно другачија универзума - закључио је Милосевић.