Нови фудбалер Црвене звезде Дејан Мелег рекао је да верује да ће у клубу из Љутице Богдана показати сав свој потенцијал и оправдати захтеве стручног штаба.

- Желим да се захвалим целој управи што је омогућила да ме доведе. Надам се да ћу успети да покажем сав свој таленат. Не мислим да је грешка што нисам одмах дошао. Два прелазна рока смо разговарали, али нисмо се договорили. Срећан сам што сам сад успео да дођем и мислим да је ово право време - рекао је Мелег на представљању на стадиону "Рајко Митић".

Мелег је потписао уговор на три плус једну сезону, а добио је дрес са бројем осам, који је прошле године носио Гелор Канга.

- Канга је оставио велики утисак у Црвеној звезди. Спреман сам, да нисам спреман за изазове не бих ни узео тај број. Напорним радом и тренинзима ћу сигурно доћи до резултата. Има времена да се докажем свима у клубу, као и навијачима - казао је Мелег.

Доскорашњи фудбалер турског Кајзериспора је навео да познаје већину играча Црвене звезде и да га је екипа "сјајно прихватила".

Природна позиција у тиму је на позицији "10", иза нападача, а рекао је да његове квалитете најбоље познаје помоћни тренер Милан Косановић, са којим је дуго година сарађивао у млађим категоријама Војводине.

Мелег је казао да не жели да се враћа на причу о претходном клубу Кајзеријспору, где није добио праву шансу и у ком су га у једној од четири утакмице коју је почео у 23. минуту "без икаквог разлога заменили" и самим тим ставили до знања да га не желе.