GRADSKI sekretarijat za sport i omladinu odlučio je da poništi sve odluke članova Skupštine Vaterpolo kluba Partizan, koje su donete 2. decembra 2019. Na taj način je potvrdio izveštaj svog inspektora, koji je utvrdio da nije mogla da se nastavi prekinuta sednica, na kojoj su smenjeni predsednik Skupštine Zoran Avramović i prvi čovek UO Aleksandar Šoštar. To znači da bi sve trebalo da se vrati na stanje pre 2. decembra.


- Dobio sam rešenje Gradskog sekretarijata koji je sve odluke na toj sednici oglasio nevažećim. To je još jedan dokaz da smo bili u pravu kada smo tvrdili da je Skupština nelegitimna - ističe za "Novosti" Aleksandar Šoštar.


Ljudi koji sada vode Partizan mogu da se žale na odluku Gradskog sekretarijata.


Inače, članovi Skupštine, koji su 2. decembra nastavili rad sednice i formirali tročlanu komisiju (Vilović, Bradajić, Manojlović), su 26. decembra organizovali svoju izbornu Skupštinu, na kojoj su za predsednika najvišeg tela izabrali Srđana Miškovića, a za prvog čoveka UO Mirka Bradajića. Mišković je za danas zakazao sednicu na kojoj će se, između ostalog, birati i potpredsednik Skupštine.


U međuvremenu je klub izdao ispisnice trojici vaterpolista (Radonjiću, Raduloviću i Radojeviću) i grčevito se bori za opstanak u A-1 Regionalnoj ligi.