Jović želi samo u Milan: Srpski fudbaler privremeno napušta Real

V.N.

29. 06. 2020. u 20:49

Јовић жели само у Милан: Српски фудбалер привремено напушта Реал

Luka Jović

Ideja novog trenera i sportskog direktora milanskog kluba, Nemca Ralfa Rangnika, jeste da opet upari tandem Rebić-Jović, koji su zajedno sejali strah na terenima Bundeslige u dresu Ajntrahta iz Frankfurta

ČINI se da je epizoda Luke Jovića u Real Madridu došla do kraja i da će momak rodom iz Loznice Pirineje zameniti Apeninima, tačnije Milanom, pošto su "roso-neri" najzagriženiji za njegov potpis i dovođenje na pozajmicu.

Kako italijanski mediji prenose, Jović je isto tako izričit oko prelaska u sedmostrukog evropskog šampiona, pa je sve ostale potencijalne "udvarače", među kojima je najnavalentniji bio londonski Arsenal, odbio i označio crveno-crni dres kao apsolutni prioritet za nastavak karijere.

Međutim, madridski klub je doneo odluku kojom Jović može da pređe u drugi klub samo pod uslovom da eventualna pozajmica sadrži i obavezan otkup, ili da neko pristane da za srpskog centarfora "iskešira" 50 miliona evra.

Ideja novog trenera i sportskog direktora milanskog kluba, Nemca Ralfa Rangnika, jeste da opet upari tandem Rebić-Jović, koji su zajedno sejali strah na terenima Bundeslige u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije