Brazilac rešen da se vrati u redove katalonskog velikana: Nejmar neće 100 miliona evra, hoće u Barselonu

M.B.

ponedeljak, 04. 05. 2020. u 19:07

Бразилац решен да се врати у редове каталонског великана: Нејмар неће 100 милиона евра, хоће у Барселону

Nejmar i Mesi Foto: EPA/JASON SZENES

Španski „Mundo Deportivo“ prenosi da je napadač Parižana odbio novi, astronomski, ugovor i da želi nazad u Barsu

PSŽ i Nejmar već duže vreme nisu na istim talasnim dužinama, a trzavice na relaciji igrač-klub već godinu dana pokušava da iskoristi Barselona i vrati Brazilca u svoje redove. Za razliku od prethodnog leta, sada je situacija znatno čistija i za Nejmara i za Katalonce, pošto posle isteka tri godine ugovora igrač može da tuži klub FIFA i izdejstvuje obavezujuću transfer klauzulu.

O kolikoj želji Nejmara se radi da napusti Pariz i vrati se u Barselonu govori informacija "Mundo deportiva" da je brazilski as odbio novi ugovor sa PSŽ koji bi pored godišnje zarade od oko 50 miliona evra (plata i sponzorski ugovori) doneo i 100 miliona evra samo na ime produžetka vernosti klubu.

Isti izvori navode da je Nejmarova želja toliko jaka da je spreman da prihvati i duplo manja primanja na "Nou Kampu" pošto je jasno da u ovom trenutku finansijska situacija u Barseloni nije najsjajnija. Nejmar se trenutno nalazi u Brazilu i veruje da će njegova prva naredna evropska destinacija biti Barselona, a ne Pariz.