Treneri slave Škuletića

M.B.

04. 03. 2015. u 18:47

Тренери славе Шкулетића

Petar Škuletić Foto: Screenshot

Omladinska škola Partizana dobila razlog za osmeh, jer su sredstva od transfera nekadašnjeg napadača prosleđena za isplatu dugovanja prema trenerima iz “fabrike asova”

OMLADINSKA škola Partizana dobila je konačno razlog za osmehe, pošto je juče deo sredstava dobijenih od transfera Petra Škuletića u moskovsku Lokomotivu prosleđen za isplatu dugovanja prema trenerima iz crno-bele "fabrike asova".

- Nova uprava regulisala je 70 odsto dugovanja prema trenerima i zaposlenima u Omladinskoj školi, za period od 2011. do 2014. To je pomak u odnosu na prethodno stanje i reakcija kluba na saopštenje koje smo izdali još u decembru, ukazujući na težak materijalni položaj trenera. Tom prilikom nagoveštena je želja da se problemi saniraju i drago mi je što su čelnici pokazali da imaju sluha za probleme škole - kaže direktor Momčilo Vukotić.

Po njegovim rečima i pored teške situacije elan zaposlenih u "Zemunelu" nije bio smanjen poslednjih meseci.

- Verujem da će priliv novca značajno poboljšati ambijent u Zemunelu, mada moram da istaknem da on nije ni bio narušen, uprkos neisplaćenim zaradama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ercov

04.03.2015. 23:58

Gledajuci realno,nova uprava Partizana je napravila kardinalnu gresku prodajom Skuletica jer je oslabila ekipu koja se bori za titulu ali sa druge strane ipak od zaradjenih para sanirala mnoga dugovanja,povratila osmeh na licima zaposlenih i plus novcano pomogla KK Partizan. Za razliku od ove uprave setimo se Djuriceve i svih njihovih prodaja igraca a da se ni dan danas ne zna gde su zavrsili svi oni silni milioni,nigde nista napravljeno ni ulozeno a samo napravljen skoro 15 miliona duga !'