Uplašio publiku u sali: Lanetu Gutoviću pozlilo tokom nastupa

Novosti online

30. 10. 2019. u 09:06

Уплашио публику у сали: Ланету Гутовићу позлило током наступа

Milan Gutović / Foto N. Paraušić

Milanu Lanetu Gutoviću pozlilo je u ponedeljak veče u Akademiji 28, tokom predstave „Obično veče“. Glumac se osetio loše još na samom početku komada, zbog čega su se svi u publici uplašili

Milanu Lanetu Gutoviću pozlilo je u ponedeljak veče u Akademiji 28, tokom predstave „Obično veče“. Glumac se osetio loše još na samom početku komada, zbog čega su se svi u publici uplašili.

- Bilo je strašno. Lane je izašao na scenu i već u narednom trenutku smo videli da mu je loše. Ljudi su se uznemirili, a neki od gledalaca su krenuli na scenu da mu pomognu. Odmah su ga sklonili, a publiku zamolili da napuste salu. Svi smo bili uplašeni i samo smo želeli da znamo da li je Lane dobro - priča sagovornik Kurirakoji je bio u sali.


PROČITAJTE JOŠ: NEOČEKIVANO: Prekid turneje Lole Astanove pod velom tajne

Komičar je odmah završio kod lekara i nakon ukazane medicinske pomoći mu je bilo bolje. To je potvrdio njegov menadžer Đorđe Milutinović.

- Tačno je. Lanetu je pozlilo na samom početku predstave. Sala je bila puna, ali to se dešava kad je ovakvo vreme i pritisak. Odmah je otišao kod lekara i tamo je proveo nekoliko sati. Čuli smo se jutros i dobro je. Objavićemo novi termin igranja. Nema ništa gore za glumca nego kad mora da otkaže predstavu - kaže Milutinović.

Gutović nije odgovarao na pozive novinara ovim povodom.

Lane ima zakazane nastupe i u novembru. Na početku meseca, 13. novembra, najvljen je komad „Ukrađena ličnos‘“, a 25. novembra „Obično veče“.

Izvor: Kurir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)