Breaking Bad dobija film?

Novosti Online

08. 11. 2018. u 22:28

Breaking Bad добија филм?

Print screen Youtube

Film navodno prati "bekstvo kidnapovanog čoveka i njegovu potragu za slobodom", a Variety potvrđuje da tvorac Breaking Bad, Vins Giligan, radi na filmu

BREAKING Bad, najvoljenija AMC drama koja se uspešno završila u 2013. godini navodno će dobiti svoj dugometražni nastavak, piše IGN!

Albuquerque Journal prenosi informacije iz Kancelarije za film države Nju Meksiko, a prema tim informacijama film sa radnim nazivom "Greenbrier" počinje sa snimanjem u Djuk Sitiju sredinom novembra, a trajaće do ranog februara naredne godine.


Pročitajte još: Kuda ide The Walking Dead? Pa, Rik Grajms dobija tri TV filma, za početak (VIDEO)
Iako kancelarija nije tvrdila da film ima veze sa Breaking Bad serijalom, to je potvrdio "izvor blizak produkciji".

Film navodno prati "bekstvo kidnapovanog čoveka i njegovu potragu za slobodom", a Variety potvrđuje da tvorac Breaking Bad, Vins Giligan, radi na filmu, iako "nije jasno da li je film predviđen za bioskopsko ili televizijsko emitovanje".


Pročitajte još:HBO odgovorio na Trampove igrarije sa "krilaticom" serije "Igra prestola"


Ovo bi bio prvi projekat na kome Giligan sarađuje sa Sony Pictures Television otpisivanja trogodišnjeg ugovora u julu.

Daljih informacija nema, kao što nije jasno ni da li će u pitanju biti preljuel, niti da li će uopšte u filmu biti likova iz serije. U najgorem slučaju koji takođe nije loš sam po sebi, film će biti smešten u "univerzumu" Voltera Vajta.

Na ovogodišnjem Comic-Con-u u San Dijegu, postava serije Breaking Bad je proslavila deceniju serije, tako da je trenutno savršen trenutak za dugometražni nastavak bar u nekom obliku.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije