U OKVIRU tradicionalnog modnog događaja "Beogradske modne noći", ambasada Sjedinjenih Američkih Država i modna agencija "Fabrika", treću godinu zaredom predstavile su modele američkih kreatora visoke mode. Glamurozna kolekcija dizajnerke Šeri Hil nedavno je prikazana gostima "Američke modne noći" u rezidenciji ambasadora Kajla Skota na Dedinju. Šeri, devojka iz Oklahome koja je karijeru počela praveći haljine za maturske večeri, proslavila se kreacijama za takmičenja lepote. Njeni raskošni modeli mogu se kupiti i u Beogradu, kaže, za "Novosti", kreatorkin bliski saradnik Klod Jambrušić.

Pročitajte još: Brena blista u ljubičastoj haljini i uživa u društvu Filipove i Aleksandrine mame, dok se Boba hladi lepezom

- Osim svetskih zvezda, nose ih i neke od najpoznatijih srpskih pevačica, poput Lepe Brene, Cece Ražnatović, Severine i operskih pevačica - otkriva nam Klod, koji je na reviji predstavio svoju poslednju liniju naočara za sunce.

U prelepom ambijentu bašte rezidencije američkog ambasadora, u modelima Šeri Hil uživali su brojni gosti iz sveta diplomatije i javnog života, među kojima i Jadranka Jovanović, Dejan Savić, Bisera Veletanlić, Suzana Mančić, Tanja Peternek, Tamara Aleksić, Neda Todorović i Zdravko Šotra, Madlena Cepter i mnogi drugi.