JOŠ NEKOLIKO DANA ZA PRIJAVLJIVANJE: „Putovanje i povezivanje“ na Svetskoj izložbi

V. N.

24. 11. 2021. u 13:54

PRIVREDNICI iz Srbije učestvovaće na 5. tematskoj nedelji ''Putovanja i povezanost'' (Travel and connectivity) na svetskoj izložbi „Ekspo 2020 Dubai“ od 7. do 15. januara 2022. godine.

ЈОШ НЕКОЛИКО ДАНА ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ: „Путовање и повезивање“ на Светској изложби

"Ekspo Dubai 2020"

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je kompanije iz turističke i ugostiteljske industrije, institucije i organizacije iz oblasti turizma, da se prijave za učešće na Svetskoj izložbi do 28. novembra.

Zainteresovani treba da popune upitnike na engleskom jeziku i pošalju ih PKS na mejl turizam@pks.rs. Upitnici i ostale neophodne informacije dostupni su na pks.rs/dubai-expo-2020.

Delegacija Srbije predstaviće u Dubaiju turističku i ugostiteljsku ponudu naše zemlje i imati priliku da ostvari kontakte sa potencijalnim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavnicima ostalih zemalja učesnica Svetske izložbe.

Tokom 5. tematske nedelje biće potpisano nekoliko protokola o saradnji, organizovana prezentacija Turističke organizacije Srbije, B2B sastanci privrednika, ali i niz aktivnosti ispred paviljona Srbije i na Ekspou, a u susret obeležavanju pravoslavne Nove godine.

Učešće na Svetskoj izložbi privrednicima iz Srbije omogućeno je uz povlašćene uslove: besplatna avio- karta (čarter-let Beograd-Dubai-Beograd), besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i besplatno korišćenje Biznis haba Srbije u slobodnoj zoni Južni Dubai.

Pod sloganom „Srbija stvara ideje - Inspirisani prošlošću, oblikujemo budućnost“ naša zemlja će do 31. marta 2022. godine, zajedno sa više od 190 zemalja iz celog sveta, učestvovati na prestižnoj svetskoj izložbi "Ekspo 2020 Dubai".

Nedelja „Znanja i učenja“

ČETVRTA tematska nedelja Svetske izložbe posvećena je obrazovanju. Delegacija Srbije boraviće u Dubaiju od 10. do 18. decembra. Posebna tema tokom sedmice „Znanje i učenje“ biće inovacije, veštačka inteligencija, digitalizacija u obrazovanju, dualni model stručnog obrazovanja i druge teme koje su u funkciji učenja za budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a