ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Odgovornost, trud, rad...nepozate reči za Đilasa!

Novosti onlajn

23. 05. 2021. u 10:07

ODGOVORNOST, ozbiljnost, posvećenost, trud, rad, energija, za Dragana Đilasa definitivno su nepoznate reči, jer nikada nije osećao potrebu da se tako ponaša i ophodi kada je interes građana i države u pitanju - ocenio je danas šef Poslaničke grupe SPS Đorđa Milićevića.

ЂОРЂЕ МИЛИЋЕВИЋ: Одговорност, труд, рад...непозате речи за Ђиласа!

Foto Tanjug

Po ko zna koji put jasno stavlja do znanja građanima Srbije da je program nazovite partije koju vodi zasnovan na mržnji i uvredama, ne shvatajući da jezikom koji on govori nikada neće biti jezik Srbije, naveo je Milićević u pisanoij izjavi.

Prema njegovim rečima, očigledno je prisutna i velika doza nervoze, jer politička magla i marketing, nemanje politike i političkog programa ne prolaze, potrebni su rezultati.

- Nazvati legitimno izabranog predsednika države koji zajedno sa Vladom na sve moguće načine pokušava da sačuva budućnost Srbije, svaki život u Srbiji ''mentalno obolelom osobom'' je najblaže rečeno bestidno, primitivno i sramno, ali to ponovo samo govori o njemu i njegovim minornom i neprimetnom političkom uticaju i moći - kazao je funkcioner SPS.

Ovakvom konstatacijom, kako je naveo, Dragan Đilas otvoreno degradira i vređa ogroman broj građana Srbije koji su podržali i podržavaju politiku predsednika države.

- Dragi građani neko ko kaže da zna šta će ''dan posle'' vam jasno poručuje da ste i vi mentalno oboleli. Shvata on jako dobro da nije tema političke scene Srbije, a daleko je od bilo kakve alternative vladajućoj koaliciji, već nadležnim organima i institucijama, odatle potreba da vređa, preti i fabrikuje afere - rekao je Milićević.

- Ne vredi, vrlo brzo će se, ubeđeni smo, doći do istine i odgovora na sva ona pitanja na koja je Dragan Đilas izbegao da odgovori - zaključio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)