GLIŠIĆ: Vuletiću, to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš

Novosti online

19. 05. 2021. u 11:44

POVODOM sramnih navoda Vladimira Vuletića da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da uhapsi sebe reagovao je Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora SNS.

ГЛИШИЋ: Вулетићу, то што до сада ниси одговарао за своја злодела, не значи да нећеш

Foto: Printscreen

"Redovni pedofilu a vanredni profesore Vladimire Vuletiću,to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš.

Jel ti batica koljač sto pravi cevape od ljudskog mesa dojavio da nastaviš tamo gde je on stao ? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa ?

Kad si pedofil zašto ne bi bio ljudožder. Redovni pedofilu,nećeš se napadima na nedužne,sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavas sa ,,batice”.

Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći.

Danilo Vučić nikada nije bio vlasnik ni jednog kluba niti ima nameru da bude, pogotovo ne da zauzima navijačke tribine.

Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku,da tom detetu nacrtaš metu na čelu.

I jedini razlog zašto si se odlucio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj sto je njegov otac Aleksandar,predsednik ove države.

On van smeta,jer vas pedofile,kriminalce,secikese,mafijaše,ljudoždere hapsi i trpa u zatvor.

Misliš da ako si mogao nekažnjeno da siluješ maloletnu decu da možeš nekažnjeno i da pozivaš na ubistvo,u ovom slučaju ubistvo Danila Vučić ?

E pa neće ići redovni pedofilu. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i tebe izopačeni čoveče", navodi Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!