PALMA: Teško ženama koje Đilas brani! Ko govori istinu nisu mu potrebni politički skupovi - Marinika je sve slagala!

Novosti online

26. 04. 2021. u 16:34

ČELNICI Stranke slobode i pravde, koja je sve samo nije to što stoji u njenom nazivu, Dragan Đilas i Marinika Tepić okupili su danas na trgu između zgrade Skupštine grada Jagodine i zgrade Policijske uprave u Jagodini slovom i brojem 8 Jagodinaca.

ПАЛМА: Тешко женама које Ђилас брани! Ко говори истину нису му потребни политички скупови - Мариника је све слагала!

FOTO:Z.Gligorijević

To je njihov najmasovniji skup u Jagodini.

To je odgovor na pitanje: koliko ljudi u Jagodini veruje lažima Marinike Tepić, 8 od 80 000“ izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- Dokaz za to su slike sa pomenutog skupa na kojima se vide automobili i minibus sa beogradskim registracijama. Marinika Tepić je poslednjih pet dana najavljivala da će doći danas u Jagodinu i dati iskaz u Policijskoj upravi u Jagodini, ali stvarna namera nije bila to, nego da održe politički skup i izvrše pritisak na državne organe, policiju, Tužilaštvo i sud i za to je u pomoć pozvala i svog poslodavca Dragana Đilasa.


Posebno je licemerno to što je danas u zaštitu žena stao dokazani zlostavljač žena Dragan Đilas. Objavio sam službenu belešku koju je potpisala Đilasova žena Iva Đilas, u kojoj stoji da je tukao nju, tasta i da je pretio da će joj odrubiti glavu i to sve pred decom. U njegovom slučaju postoje svedoci i žrtve i niko nije reagovao na to. U mom slučaju sve je laž.

Nema ni svedoka ni žrtve ali oni prave politički rijaliti od svega. Teško ženama koje Dragan Đilas brani. Ovo što se danas desilo u Jagodini je dokaz svih prevara i laži Marinike Tepić i njenog poslodavca, jer taj koji daje iskaz, a da je pri tom istinit, tome ne trebaju politički skupovi, već samo istina. U ovom slučaju je sve laž“, ocenio je Marković. „Ja ću dati iskaz, kada me nadležni organi budu pozvali uvek, bilo gde i bilo kada, bez skupova i mitinga.

Uz mene će biti samo istina, a istina je da je Marinika Tepić sve o meni slagala i ona i njen poslodavac i njen skremblovani svedok iz kriminogene zone. Njihova namera je bila danas da održe politički miting i da izazovu jagodince na kontra protest i da eventualno dođe do nečeg što niko ne želi.

To se nije desilo a u Jagodinu može da dođe bilo ko, kada hoće, jer ovo je slobodan grad. Jagodina je grad slobode i pravde, a ne njihova stranka. Mi samo preziremo laž, kao i svi građani Srbije - rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)