"DO SKOROG VIĐENJA DRAGI PRIJATELJU!" Predsednik Vučić ispratio šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalifu (FOTO)

Novosti onlajn

07. 04. 2021. u 12:27

ДО СКОРОГ ВИЂЕЊА ДРАГИ ПРИЈАТЕЉУ! Председник Вучић испратио шеика Насера бин Хамада бин Иса Ал Калифу (ФОТО)

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Vučić ispratio je na beogradskom aerodromu Nikola Tesla šeika Nasera bin Hamada bin Isa Al Kalifiu, koji je boravio u poseti Srbiji.

- Do skorog viđenja dragi prijatelju - napisao je predsednik na Instagram profilu.

Podsetimo, izaslanik kralja Bahreina je boravio u dvodnevnoj poseti Srbiji.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i šeik Naser bin Hamad bin Isa Al Kalifa juče su prisustvovali prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (21)

Tarabuc

07.04.2021. 17:44

To znači ode neki srpski resurs za sitne pare verovatno neka obradiva zemlja šta bi arapi kupili gde peska ima previše. Kad nam glad bude kucala na vrata arapi će grickati poput engleza i severni irci

Milena N

07.04.2021. 21:08

Bila nam je cast da ugostimo izaslanike kralja Bahreina i da im budemo domacini u dvodnevnoj poseti. Iskreno se radujemo prijateljstvu koje je zapoceto posetom predsednika Vucica Bahreinu, ali i nizu zajednickih projekata koji nas cekaju.

Sandra

07.04.2021. 21:10

Potrudili smo se da uprilicimo domacinski docek i prijatan boravak prijateljima iz Bahreina. Drago nam je sto smo zapoceli jedno divno prijateljstvo i saradnju

Marijana

07.04.2021. 21:11

Vucic se maksimalno potrudio da boravak delegacije Kraljevine Bahrein bude prijatan, da ih ugostimo onako kako zasluzuju i da iz Srbije ponesu najlepse uspomene do ponovnog susreta.

Ivana

07.04.2021. 22:23

Hvala našem predsedniku Vučiću koji zaista se kao lav sklapa bilateralne strateške partnerske veze za jačanje naše VS. Bahrein je Srbiji zaista potreban.