"DIMENZIJE ĐILASOVOG BEŠČAŠĆA SU JEZIVE": Vladimir Orlić o aferi koja potresa javnost

Novosti onlajn

27. 03. 2021. u 13:01

POVODOM informacije koju su objavile "Novosti" da Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda, raspolaže sa čak 53 aktivna računa u različitim finansijskim institucijama u 17 zemalja, na kojima je krajem oktobra prošle godine ukupno imao tačno 67.966.814,35 dolara, Vladimir Orlić je izjavio:

ДИМЕНЗИЈЕ ЂИЛАСОВОГ БЕШЧАШЋА СУ ЈЕЗИВЕ: Владимир Орлић о афери која потреса јавност

Foto Tanjug

- Ono od čega su ljudi sve vreme strepeli, sada se potvrđuje crno na belo: dimenzije Đilasovog beščašća  su zaista jezive, u svakom smislu. I kada je reč o bogatstvu koje je nagrabio od bavljenja politikom, o opljackanom narodnom novcu, ali i kada je reč o sakrivanju i zataškavanju zlodela, spremnosti na manifetluke i finansijske malverzacije, kao i spremnosti da masno laže, kukavički poriče i nariče, istovremeno glumata žrtvu kod stranaca i kabadahijski se obrušava na novinare i političke protivnike.

- Džabe mu je bežanje od poligrafa, ovde je narodu jasno baš sve i od ovoga nema pranja nikada. Đilasov obraz, politička biografija i lični dosije crnji su od najprljavijeg prozora, to je i tajkunskom "peraču" tuđih para već sada jasno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)