SEVERNOATLANSKA alijansa predvođena SAD, koja je bombardovala tadašnju Jugoslaviju i ubila mnogo nedužnih civila, među kojima i troje kineskih novinara, i dalje ima "dug u krvi" prema kineskom narodu, poručilo je danas kinesko Ministarstvo spoljnih poslova.

Komentari (8)

Denis

26.03.2021. 15:17

Плаше свет Кином а Кина је увек била највећа, кроз већину историје најјача земља а опет једна од најмирољубивијих !

Prellee

26.03.2021. 16:34

Zapad u obliku globalizma daje sebi za pravo da radi sta hoce bez imalo odgovornosti prema svom narodu, prema proslosti, prema miru i progresu.Od pada Berlinskog zida 1989 g., zapadni politicari, narocito vojni establisment, razbojnici su krenuli u otvorenu pljacku Istocne Evrope, Balkana, srednje Azije, Afrike...Ako nisu oteli, onda su sve spaljivali, Srbija, Irak, Avganistan, Libija, Sirija Sta su tu napravli osim siromastva, unistene sadasnjosti i buducnosti mnogih generacija.Vrlo bully and greedy people from West.

Mišo Peć

26.03.2021. 18:34

Zločinačko nato bombardovanje Srbije bilo je veliko otrežnjenje i upozorenje kako za Rusiju tako i za Kinu,Rusija je kao posledicu tog upozorenja izrasla u vojnu silu broj jedan u svetu preselivši ameriku na poziciju broj dva,Kina je na trećem mestu sa tendencijom napredovanja i pomeranja amerike na trecu poziciju,što se tiče ekonomije tu je već Kina zaposela prvu poziciju.

Dragan

26.03.2021. 23:28

Postovana gospodjo Hua! Svaka Vam se rec pozlatila. Samo tako se moze i mora razgovarati sa bahatim krvnicima pojedinih zapadnih zemalja. Siguran sam da je sav posten svet sa Vama.