BOJKOT OSTAO SAMO NA PAPIRU: Funkcioner DS učestvuje na izborima u Zaječaru

D. M.

03. 03. 2021. u 15:09

IAKO Demokratska stranka predvođena Zoranom Lutovcem zvanično nije poništila odluku o neučestvovanju na izborima, donetu pred glasanje za parlament prošlog juna, kako sada stvari stoje - bojkot birališta više nije na snazi.

БОЈКОТ ОСТАО САМО НА ПАПИРУ: Функционер ДС учествује на изборима у Зајечару

Lista "Možemo bolje", Stojadinović treći sdesna / Foto: Printskrin

Naime, pojedini visoki funkcioneri DS ušli su u trku za lokalne izbore, koji se održavaju 28. marta u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu.

Tako je član Izvršnog odbora stranke Miloš Stojadinović, za kojeg tvrde da je bio jedan od najžešćih zagovornika bojkota, sada 3. na listi "Možemo bolje - Dragana Rašić", koju je za izbore u Zaječaru podnela istoimena grupa građana.

Stojadinović je, navodno, prošle godine bio najglasniji u zahtevima da se sankcionišu svi oni u stranci koji su se zalagali da DS učestvuje na izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)