ŠEŠELJ UPOZORIO SRBE: Postoji samo jedan način da izbegnemo rat! (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2021. u 22:07

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО СРБЕ: Постоји само један начин да избегнемо рат! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi tv

PREDSEDNIK SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je u emisiji "Ćirilica" na tv Hepi da Srbija mora jasno staviti svima do znanja da će braniti Republiku Srpsku ukoliko ona bude napadnuta.

Prethodno je dr Branimir Nestorović izjavio da je unitarizacija Bosne i Hercegovine nemoguća bez novog rata. 

- Ako bi RS ostala na cedilu, ona bi bila pregažena. Ako dođe do rata, Srbija se mora umešati. Važnije je izbeći taj rat, ali moramo im staviti do znanja da ćemo RS braniti svim sredstvima. To je jedini način da izbegnemo novi rat - izjavio je lider radikala.

Šešelj je ponovio svoj stav da Srbija mora vratiti sve svoje teritorije - RSK, Kosovo i Metohiju, Makedoniju, Crnu Goru... 

- Što je naše moramo da povratimo. Računam na Rusiju i Kinu. Sa tornja Zagrebačke katedrale će se videti cela Hrvatska - rekao je Šešelj.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Tatic Mile

03.02.2021. 06:25

@Apis - @Apis Ako si spremna da ti otmu tvoje onda te razumem, ali danas ima pametnijih osoba koje to otimanje mogu spreciti pa ako treba i ratom postovani @ Apis.

Lucky

03.02.2021. 10:30

@Apis - Jadan li si !!!Nikom normalnom se ne ratuje ali,o tome odlzcuju satanisticke demokrate iz usa. Ti da se ne potpisujes vise tako ,vec ,,miljojka,,