ZLOČINAC HARADINAJ NAPADA VUČIĆA: Oseća se moćno, agresivan je

Novosti online

12. 01. 2021. u 12:15

ЗЛОЧИНАЦ ХАРАДИНАЈ НАПАДА ВУЧИЋА: Осећа се моћно, агресиван је

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu

PREDSEDNIK ABK Ramuš Haradinaj rekao je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić oseća moćno, jer se trenutno slaba ličnost nalazi na mestu predsednika Kosova.

Haradinaj je na Fejsbuku reagovao na Vučićevu izjavu da "ako Kosovo pokuša da se pridruži nekoj međunarodnoj organizaciji, čekaće ga mnoga iznenađenja".

- Potreban nam je predsednik koji se zalaže za (tzv.) Kosovo i koji je sposoban da se suoči sa agresivnim protivnikom Srbijom - napisao je Haradinaj na  Fejsbuku.

On je rekao i da će, ukoliko bude izabran za predsednika, u toku njegovog mandata lažno Kosovo postati član NATO.

- Ovo je ključ bezbednosti i mira u regionu i najbolji odgovor na Vučićeve provokativne izjave - rekao je Haradinaj.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (42)

Miki Zg

12.01.2021. 17:57

Tko od Šiptarskih političara bude više napadao predsj. Srbije ,državu Srbiju ,Srbe taj će dobiti više glasova na Kosovu i Metohiji .Isto Vam je to u Hrvatskoj i u Federaciji BiH-a kod muslimana tzv. Bošnjaka !

Dejo

12.01.2021. 19:05

Najoštrije osuđujem napad na predsednika naše države ovo je sramota što radi Haradinaj on je najveći zločinac i verujem daće uskoro odgovarati za sve što je uradio našem narodu na KIM-u. Ko još veruje tom propalitetu od Haradineja.

Kole

12.01.2021. 19:07

Haradinej je prošlost smeta mu veliki uspeh naše zemlje jer Srbija više nije slaba zemlja već jaka kako ekonomski tako i diplomatski i vojno. Imamo velikog patriotu i velikog čoveka a to je naš predsednik koji je uvek tu za naš narod. Haradinej priča prazne priče.

Stojan

12.01.2021. 19:41

pa da vam nato nije zavrsio posao nebi vas bilo nijednog na Kosmetu toliko o tome koliki ste junaci bolje vam lici da cuvate stoku kao sto ste to radili kao sluge kod nas srba

Hani

12.01.2021. 21:45

Ovaj čovek ne zaslužuje ni da se spomene a svakako i treba da se boji kad pokušava da uzme nešto sto mu ne pripada... Vučić jeste moćan protivnik jer brani svoje i ispeče u tome

SrceSrpskoJohanovo

12.01.2021. 22:11

Racuna na "tatu" Bajdena jer cika Tramp je digao obe ruke uvis. Treba Haradinaj da procita knjigu o laznim ogledalima jer nemaju stranu sveta.