BOLESNE PORUKE UPUĆENE VUČIĆU I NjEGOVOJ DECI: Na Instagram profilu predsednika osvanuli ovi komentari (FOTO)

Novosti online

24. 12. 2020. u 23:00

БОЛЕСНЕ ПОРУКЕ УПУЋЕНЕ ВУЧИЋУ И ЊЕГОВОЈ ДЕЦИ: На Инстаграм профилу председника осванули ови коментари (ФОТО)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

NA Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jedan korisnik ove društvene mreže, ostavio je bolesne poruke upućene Vučiću i njegovoj porodici.

Poruke je ostavio korisnik koji se potpisuje kao "malicje", a one sadrže kletve i psovke. One su ostavljene ispod postova predsednika o tome da nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije, o napretku i razvoju Srbije i izgradnji kovid bolnice u Kruševcu.

"Seme ti se zatrlo krvavo", samo je jedan od bolesnih komentara, a na priloženim fotografijama možete videti i ostale bolesne poruke upućene Vučiću i njegovoj deci:

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

Vanja

24.12.2020. 23:26

Ove monstrume što vređaju porodicu predsednika treba javno prokazati i najoštrije sankcionisati!Ako se tako nešto usude da rade sa porodicom Vučić kako druge, naše porodice da se osećaju bezbedno?!!! Pod hitno nadležno tužilaštvo da reaguje!!!!

Jovana

24.12.2020. 23:40

Nazalost predsednikovoj porodici,posebno deci se cesto preti.Da naglasimo-deca nisu kriva ni za sta i politika ne sme da se mesa u porodicu! Svako ko se usudi da preti deci,mora da bude pronadjen i kaznjen!!!

Sladja

25.12.2020. 09:34

Šta kome smetaju deca a i presednik.možda baš zato što im.gradi bolju budućnost .puteve .bolnice obezbedi poso kakav takav bar nešto sigurno kaplje strašna sramota .sve takve treba najstrožije kazniti .moj.motiv života je sve mi.diraj ali porodicu nikad pogotovo decu .

Princip

25.12.2020. 10:06

Danas su predsednik Vučić i njegova porodica definitivno najveća meta gnusnih uvreda i strašnih pretnji, koje im se upućuju na društvenim mrežama. Takve poruke država mora da shvati ozbiljno i oštro da odreaguje na njih.

Vlada

25.12.2020. 12:03

Da se jednom vise stane u kraj ovakvim bolesnicima jer ovo je prevrsilo vise svaku meru. Gde je opozicija da osudi napade na predsednika drzave i njegovu porodicu. To bi bila osnovna stvar za svakoga kome je stalo do reda u zemlji.

Ivan

25.12.2020. 12:04

Sramota je tog momka i majke koja ga je tako vaspitala, koji ne zna da sastavi kulturnu rečenicu , nego na ovaj način izražava ne zadovoljstvo.