ROK TEPIĆEVOJ - DOKAZI DO SUTRA: Vesić najavio tužbu protiv funkcionerke SSP

V. N.

16. 12. 2020. u 20:51

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je potpredsednicu SSP Mariniku Tepić da do sutra gradskom Sekretarijatu za inspekcijske poslove podnese dokaze o bespravnim gradnjama, o kojima je u sredu govorila na konferenciji za novinare, i najavio da će protiv nje podneti tužbu zbog, kako je naveo, laži koje je izrekla.

РОК ТЕПИЋЕВОЈ - ДОКАЗИ ДО СУТРА: Весић најавио тужбу против функционерке ССП

Goran Vesić

Vesić je obećao da će, ako Tepićeva podnese konkretne dokaze, "a ne priče u stilu reče mi jedan čovek", u roku od 24 sata inspekcija izaći na teren i objaviti stvarno stanje:

- Ukoliko to ne učini, biće jasno da laže, kao što je lagala za kokoške u Moroviću za koje je tvrdila da je marihuana.

On je dodao da će se povući iz politike ako sud utvrdi da je lično učestvovao samo u jednoj stvari o kojoj je govorila.

Ona je novinarima ispred RTS kazala da je od dolaska SNS na čelo Beograda izgrađeno milion kvadrata nelegalnih objekata i da sada površina tih objekata iznosi dva i po miliona kvadrata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)