SRBIJA je u poslednjih sedam godina, od momenta kada je otvorila pregovore o članstvu u Evropskoj uniji, odbila da podrži čak 185 deklaracija Brisela i to uglavnom one koje su se ticale Rusije i Kine.

ban Kulin

16.12.2020. 17:34

Evropska unija i NATO stalno kažnjavaju Srbe tako što susedne lešinarske državice, veštačke nacije i izmišljene narode podmićuju srpskim teritorijama, asimilacijom, progonom i proterivanjem Srba, podrivanjem srpske ekonomije, privrede, države, standarda, identiteta, podrivanjem srpske crkve i celog srpskog naroda, a za uzvrat traže da Srbi aplaudiraju njihovoj velikozapadnjačkoj velikohegemoniji i neokolonijalizmu, pa ko je ovde lud?!

sale

16.12.2020. 20:48

@ban Kulin - Stvarno osečam da su srbi najčasni narod u evropu! I ako se bojim (pošto mi je jasno..) da če i to da se okrene na loše (zapadni sistem upropašta čovečanstvo..) A Srbija kao ostrva na ovom kontinentu tera na članstvo Evropske unije (barem oficijelno) koja je projekat globalizacija (istih onih koji ubijaju po svetu pod lažnu reč:demokratija..). Jedino što srbin između sebe mrzi a druge poštuje i hvali (veliko gostoprimstvo). Ali opet sve manje toga (zapadni virus). Jedino šta mi je žao, to je da je srbin (i ako pošten i drži do vere, koji je bolji granac od onih koji su istih - "hriščani" kao sa zapada.. .) koji imaju veru (preuzeta od onih prvih koji su na skrivljen BOŽJI put) onog pavla koji je 100% contra od 'Isusa' stvorio taj "hristčanstvo" (a moralo bi da se zove: "pavlanstvo")! BOGA ima! Tako i pakao... E to mi je žao srbina (" pravoslavac") !

Pera

16.12.2020. 17:45

Države članice eu imaju na hiljade svoih fabrika u kini i rusiji a nas stalno uslovljavaju pa neka oni pozatvaraju svoje fabrike pa nek onda uvode sankcije.

ny

16.12.2020. 19:01

И да тако и остане. Нема те међународне организације којој треба жртвовати националне интересе. Ако то ниједна држава која је ушла у ту Унију није морала, зашто би морала Србија. А ако неко мисли да би нас примили ако бисмо се одрекли нечега, нека погледа Македонију која се одрекла свега, па опет ништа.