DIREKTNO IZ ISTANBULA: Vučić potvrdio pad miga-21

Novosti online

25. 09. 2020. u 10:46

ДИРЕКТНО ИЗ ИСТАНБУЛА: Вучић потврдио пад мига-21

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić trenutno se nalazi u Turskoj, gde će se sastati sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, ali je prekinuo direktno obraćanje javnosti i osvrnuo se na aktuelne događaje iz Srbije.

Naime, predsednik Vučić je dobio informacije o padu aviona u našoj zemlji, potvrdivši da je reč o vojnoj letelici:

- Dobio sam informaciju da smo imali nesreću sa starim "migom-21" - naveo je Vučić.

Da podsetimo, avion je pao u blizini sela Brasina, na obroncima Gučeva, praktično u dvorište meštanina Vitomira Taskovića, koji je, kako se nezvanično saznaje povređen.

Prema svedočenju očevidaca čuo se jak prasak, a prema dostupnim informacijama, pretpostavlja se da je pilot stradao. N

Na mesto događaja stigle su vatrogasne ekipe i ekipe policije koje obezbeđuju mesto događaja u očekivanju nadležnih državnih istražnih organa.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

ksenija

25.09.2020. 12:08

Stvari su se promenile u nasu korist. Svakako da je za to zasluzna politika Vucica. Sad sve to treba dobro iskoristiti i jos vise ojacati poziciju Srbije.

Dejan

25.09.2020. 16:27

Srbija je počela da ulaže veliki novac u kupovinu modernih aviona ali je teško preko noći obnoviti kompletnu avijaciju. Iskreno saučešće porodiciama nastradalih pilota

Dragan

25.09.2020. 18:30

Srpski piloti dali su život kao patriote i profesionalci za bezbednost svoje zemlje čuvajući naše nebo i mir i sa njima smo bili bezbedniji. Neka im je večna slava našim herojima !