ČUVARI VRAČARA: Građansko angažovanje Miloša Jovanovića

V. N.

15. 09. 2020. u 11:39 >> 07:25

OSIM političkog angažmana, predsednik DSS Miloš Jovanović odlučio je da se aktivnije angažuje i građanski.

ЧУВАРИ ВРАЧАРА: Грађанско ангажовање Милоша Јовановића

Foto: Ž. Knežević

Plan mu je da, zajedno sa komšijama sa Vračara, oživi Društvo za uređenje i ulepšavanje Krunskog venca koje je osnovano 1924.

Jovanović, koji živi u tom najgušće naseljenom kraju Begrada, ovih dana prelistava i novinsku dokumentaciju, tragajući za vestima o aktivnostima Društva i pravilima rada. Ideja je da budu što pre spremni za delovanje - zaštita zelenila i arhitekture kraja, posebno što se najavljuje rekonstrukcija Kalenić pijace i parka Petra Bojovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!