NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Napadi na Vučića, Vladu i SNS jedina mantra Boška Obradovića

N. I.

29. 08. 2020. u 13:58

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Напади на Вучића, Владу и СНС једина мантра Бошка Обрадовића

P. Milošević

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao da su napadi na predsednika Srbije, Vladu i SNS jedina mantra koje se drži Boško Obradović.

- Ne bih govorio istinu, kada bih rekao da sam očekivao da će Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz te koalicije i u današnjim reagovanjima reći bilo koju reč, koja bi podrazumevala neki program vezan za ekonomiju, program vezan za pobedu korona virusa ili rešenja koja doprinose raspletu teške situacije, u koju su sami uveli Srbiju u prethodnim godinama u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Boško Obradović je u svom nenadahnutom saopštenju danas saopštio upravo to - da niti vide šta bi trebalo da se uradi da građani Srbije žive bolje, niti na bilo koji način razmišljaju o Kosovu i Metohiji.

Naprotiv, razmišljaju isključivo o svojoj fotelji. Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu, kao i na ljude iz SNS-a, postali su im jedina mantra koje se drže.

Nemaju nameru da pruže odgovore građanima Srbije kako su za predsedničkog kandidata podržali čoveka koji je tražio da takozvano Kosovo bude primljeno u Interpol, ne mogu da objasne kako su u koaliciji sa ljudima koji su postavili carine i granice između centralne Srbije i naše južne pokrajine, još manje kako su potpisivali sporazume i donosili odluke koje su srpskom narodu donele samo manje suvereniteta na KiM, a ne više.

Ništa to ne umeju, ne mogu i neće da objasne, jer brinu jedino o tome kako da kroz neke nove pljačkaške mahinacije i nove firme za prodaju sekundi ili čega već drugog namire svoje interese. Pošto je samo to u pitanju, očigledno je da će kampanju protiv Aleksandra Vučića i svih drugih koji se bore za srpsko Kosovo i Metohiju nastaviti.

Niti njih interesuje suština, niti ih interesuje to što Aleksandar Vučić u borbi za Kosovo i Metohiju radi, te samim tim ni činjenica da je upravo on vratio za pregovarački sto temu KiM koja je, da ne budemo licemerni, za većinu zapadnih zemalja bila već odavno završena.

Jasno je sve to njima, ali nezajažljiva, neutoljiva žeđ za foteljom je mnogo jača. I očigledno je da su reči, koje sam uputio u jednom od prethodnih reagovanja, da nema plana, nema programa, nema bilo čega što nude i što bi bilo od koristi građanima Srbije, apsolutna istina - rekao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

vladimir

29.08.2020. 18:12

Stefanoviću, to više nije verbalni delikt, koji je aktuelan, već višegodišnji rad na urušavanju države Srbije, koji je Ustavom i zakonom ZABRANJEN! Manite se "konstatacija" kojima ste skloni, UHAPSITE sve nasledjene uzročnike zatečenog stanja, promenite /njihove/ tužioce da bi pravosudje moglo da radi! To vam i Evropa "zamera"!?