MINISTAR VULIN: Kako rešavaju slučaj pokušaja ubistva predsednika Vučića u Srebrenici takva im je i država

Novosti online

21. 08. 2020. u 20:19

- PRE nego Bakir Izetbegović izgovori ime Aleksandra Vučića najpre bi morao da se izvini što još uvek nije pronađen ni nalogodavac ni izvršilac pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici.

МИНИСТАР ВУЛИН: Како решавају случај покушаја убиства председника Вучића у Сребреници таква им је и држава

Novosti

Kako rešavaju taj slučaj takva im je i država, ili je nema ili je nesposobna ili podržava napade na Srbe. Vučić je jedini državnik na Balkanu čija je politika mira dosledna i bezuslovna ali i državnik koji sa druge strane nema iskrenog sagovornika- izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića od strane SDA Bakira Izetbegovića.


-Vučić je izabrao da štiti Srbe gde god da žive a sramota je i BiH i EU što Vučić ima razloga da Srbe čuva od SDA koja u svom programu ima uništenje Republike Srpske. Građanski rat u BiH je počeo ubistvom srpskog svata a Islamska deklaracija Alije Izetbegovića ga je pripremila i najavila. Izetbegovićevo prebacivanje krivice za građanski rat u BiH na Srbe je licemerno koliko i Izetbegovićeva izjava da poštuje Ustav BiH ali i da bi priznao Kosovo, mimo tog istog Ustava- rekao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)