MINISTAR VULIN: I ova "Slobodna skupština" trajaće dok Đilas ne odluči drugačije

Novosti online

15. 07. 2020. u 13:23

LIDER Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je prokomentarisao formiranje takozvane "Slobodne skupštine".

МИНИСТАР ВУЛИН: И ова Слободна скупштина трајаће док Ђилас не одлучи другачије

Foto: Tanjug

Vulin je istakao da niko više i ne može da pobroji razne forume, saveze i skupštine koje je Đilas osnivao, pa ih se kasnije odrekao.

- Niko ne može da nabroji sve one frontove, forume, saveze, skupštine koje je osnovao, pa ih se odrekao Đilas i njegovi zaposleni iz Saveza za Srbiju.

Uvek isti intelektualci, profesori, novinari, naprave nešto što traje samo dok Đilas ne odluči drugačije - naveo je Vulin.

Lider PS-a je upitao da li se danas neko seća takozvanih ekspertskih timova i Ugovora sa narodom, dodavši da svi ti savezi, ugovori, forumi i skupštine traju dok Đilas ne odluči drugačije.

Vulin je konstatovao da je suština i ove takozvane "Slobodne skupšrine"- vlast bez izbora.

- Da li se još neko seća takozvanih ekspertskih timova koje su izvikali na ulici, pa Ugovora sa narodom koga su se potpisnici držali samo do bolje ponude. Uvek isti ljudi, uvek isti nalogodavac i uvek ista želja - vlast bez izbora - kazao je Aleksandar Vulin predsednik Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!