ŠOJGU UPUTIO PISMO VULINU: Zahvalnost za učešće Vojske Srbije na paradi u Moskvi

Novosti online

13. 07. 2020. u 10:18

Povodom održavanja vojne parade u čast 75. godišnjice pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu, ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu uputio je pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu sa izrazima iskrene zahvalnosti za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi pobede i lično prisustvo ministra Vulina na svečanim manifestacijama.

ШОЈГУ УПУТИО ПИСМО ВУЛИНУ: Захвалност за учешће Војске Србије на паради у Москви

Foto: MO

„Poštujući besmrtni podvig očeva i dedova, u jedinom stroju rame uz rame, kao i pre 75 godina, bili su predstavnici država-pobednika fašizma, koji su pokazali kontinuitet između generacija, blisku vezu bratskih naroda, koji su dali veliki doprinos zajedničkoj Pobedi“, navodi u pismu ministar Šojgu.

„Dozvolite, poštovani Aleksandre Vulinu, da izrazim iskrenu zahvalnost za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi Pobede na Crvenom trgu i Vaše lično prisustvo svečanim manifestacijama“, ističe u pismu ministru Vulinu ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu, uz želje za „dobro zdravlje, prosperitet, kao i buduće uspehe u Vašoj odgovornoj delatnosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!