VULIN: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

Novosti online

12. 07. 2020. u 13:38

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin rekao je da nasilne demonstracije nisu spontane, te da je nasilje pripremano unapred.

ВУЛИН: Лажни антифашисти и прави фашисти неће владати Србијом

Foto: MOD

- Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane. Nasilje je bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti. Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Đilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je istakao da "stabilna i uspešna Srbija ne može da odgovara ni strancima koji žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova" i dodao da su "zato demonstracije i pokrenute u nedelji kada je Vučić imao teške sastanke u Parizu a trebalo je da ih ima i u Briselu."

- Srbija na silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se siledžije iživljavaju na građanima, da im zatvaraju puteve i ulice, sprečavaju kretanje kola hitne pomoći, prebijaju decu i napadaju policiju. Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!