POKRET SOCIJALISTA: Građanima Srbije apsolutno jasno ko stoji iza nasilja u Beogradu

Novosti online

11. 07. 2020. u 12:10

POKRET socijalista ocenjuje da je građanima Srbije apsolutno jasno ko stoji iza nereda i nasilja proteklih dana u Beogradu i upozorava Dragana Đilasa da Srbiju neće uspeti da sruši.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Грађанима Србије апсолутно јасно ко стоји иза насиља у Београду

Foto: Pokret socijalista

- Ne znamo da li su sinoć bile bednije i gore slike napada huligana na srpsku policiju ili slike bivše narodne poslanice Đilasove Marinike Tepić kako pokušava da blokira auto-put.

- Bivša narodna poslanica koja je tvrdila da vojne kokoške gaje marihuanu, koja je novinare proterivala iz Pančeva uz pomoć narko-dilera, krši ustavni poredak ove zemlje zajedno sa makroima, kriminalcima i onima koji jurišaju na Skupštinu Srbije uz Hitlerov pozdrav "Zig Hajl".

- Pokret socijalista upozorava dosovce da srpski narod ne vređaju, ne mešaju, ne porede i ne izjednačavaju sa huliganima i kriminalcima jer srpski narod nije rušio i palio svoju skupštinu i zemlju.

- Dosovci su još jednom pokazali da su spremni na svako zlo, da su spremni da se udruže sa najgorim šljamom, kriminalcima, fašistima, sa najgorim društvenim talogom, samo da se dočepaju vlasti bez izbor - stoji u saopštenju Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)