DRŽ` SE MIKI VAŠARA I ROŠTILJA

Новости

04. 03. 2025. u 11:18

Po receptima `Blokadnog kuhara`, u vašarskoj atmosferi, posluživao je Nišlijama svoje specijalitete roštiljdžija iz Trstenika, Miroslav Miki Aleksić, valjda na takav način, odajući počast stradalima u nesreći pada nadstrešnice.

ДРЖ` СЕ МИКИ ВАШАРА И РОШТИЉА

Foto: Printskrin

Istini za volju, Aleksić se dobro snašao u ulozi blokadnog kuhara, mnogo bolje nego što se snalazio u srednjoškolskoj klupi, gde je sa mukom i na popravnom ispitu završio treći razred Tehničke škole u Trsteniku.

Pored dara za roštiljem, vremenom je razvio i talenat u malverzacijama i marifetlucima u izvlačenju državnog novca.

Sve je dobro dok se Miki sa studentima i po vašarima drži hvataljke za roštilj, teško li se studentima i svima nama, ako neki drugi talenti opet preovladaju u njemu.

Celu vest pogledajte na linku ispod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

DR NOVOSTI: Zašto je transplantacija obrva toliko popularna među ženskom populacijom?