VIOLA PUCA OD MUKE ZBOG POSETE SI ĐIPINGA SRBIJI: Napala predsednika Vučića zbog Kine - očajnički potezi Fon Kramonove

Novosti online

01. 05. 2024. u 01:19

EVROPOSLANICA Viola fon Kramon u izlivu svoje nemoći i frustracije zbog posete kineskog predsednika Si Đipinga Srbiji zatražila je da EU odgovori merama predsedniku Srbije Aleksandrz Vučiću.

ВИОЛА ПУЦА ОД МУКЕ ЗБОГ ПОСЕТЕ СИ ЂИПИНГА СРБИЈИ: Напала председника Вучића због Кине - очајнички потези Фон Крамонове

Foto Tanjug

- Naš jasan odgovor bi trebalo da bude: Izbaci ga napolje. Nema više #EU para, nema paketa rasta za Srbiju sve dok Vučić igra sa autokratama u Kini i Rusiji - napisala je Fon Kramon na društvenoj mreži Iks.

Inače, pored Srbije kineski predsednik posetiće i Francusku, gde će mu domaćin biti Emanuel Makron, ali i Mađarsku gde će ga ugostiti Viktor Orban.

Na otrovne strelice Violi je odgovorila Sandra Božić, članica predsedništva SNS i narodna poslanica:

- Samo jedna koja će biti izbačena je Viola! Očigledno je da ona neće proći na izborima za Evropski parlament, pa sad moramo da slušamo ovu očajnu ženu? Molim vas, imajte malo pristojnosti!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (24)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!