"REZULTATI NIKAKO NEĆE BITI PORAŽAVAJUĆI" Vučić o rezoluciji u UN - Zadovoljan sam što sam se borio da se sačuva pravo na uspravni stav Srba

Novosti onlajn

29. 04. 2024. u 18:31

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu po povratku iz Njujorka. Vučić je između ostalog govorio i o sramnoj rezoluciji o Srebrenici koja se gura pred u Ujedinjenim nacijama.

РЕЗУЛТАТИ НИКАКО НЕЋЕ БИТИ ПОРАЖАВАЈУЋИ Вучић о резолуцији у УН - Задовољан сам што сам се борио да се сачува право на усправни став Срба

Foto: Printskrin

Ističe da nema problem da bude izložen linču jer hoće da spreči da se događaju ratovi u budućnosti zbog nečije neodgovorne politike.

- Nisu oni tražili da neki Vučić pogne glavu u Srebrenici ili položi cvet, oni traže pravne i političke konsekvence - rekao je on.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Ističe da će ovo biti prva Rezolucija koja će biti doneta preglasavanjem, bez konsenzusa.

- Njima je jasno. Da ljudi u Srbiji znaju - ovo će biti jedina rezolucija koja će biti usvojena preglasavanjem. Ovde neće biti jednoglasne odluke, ni blizu. Najveći deo slobodarskih zemalja širom sveta razumeo je o čemu se ovde radi. Biće i onih koji će glasati za rezoluciju i koji sa mukom glasaju za rezoluciju, dobro razumevajući o čemu je reč, i kakav je geopolitički plan i ideja u pitanju - rekao je predsednik. 

- Ja sam zadovoljan što sam učestvovao u toj borbi da se sačuva moralno pravo, na uspravni stav Srpskog naroda i građana Srbije. Rezultati nikako neće biti poražavajući - rekao je predsednik Srbije. 

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!