ŠIPTARSKI MEDIJI SLAVE MESIĆA: Masovno preneli izjavu u kojem najsramnije vređa Vučića i preti da Srbija neće biti "velika" (FOTO)

Novosti onlajn

28. 04. 2024. u 12:05

BIVŠI predsednik Hrvatske Stipe Mesić rekao je u Prištini, na skupu „Panalbansko-međubalkansko-evroatlantski“, da se velika Srbija više nikada ne može napraviti, dodajući da i dalje ima ljudi poput "zločinca Slobodana Miloševića" koji ciljaju na srpsku ekspanziju, aludirajući na predsednika Aleksandra Vučića.

ШИПТАРСКИ МЕДИЈИ СЛАВЕ МЕСИЋА: Масовно пренели изјаву у којем најсрамније вређа Вучића и прети да Србија неће бити велика (ФОТО)

Foto: Printskrin

Njegovu sramnu izjavu, u kojem na najgori mogući način vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića aludirajući da je "zločinac" brže-bolje preneli su svi albanski mediji. 

Foto: Printskrin

On je rekao da je Milošević prvenstveno odgovoran za žrtve u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu.

- Veoma vam hvala što sam ovde na 25. godišnjicu nezavisnosti Kosova - rekao je Mesić i nastavio da govori o krvavom raspadu Jugoslavije, gde je istakao naročitu ulogu Beograda.

Mesić je nakon ovoga krenuo sa novim lažima i uvredama - optuživši Beograd za tendencije ka stvaranju "velike Srbije".

- Svi smo videli kako se ovo delo (raspad Jugoslavije prim.aut.) završilo i sa koliko žrtava, nažalost, ima i onih koji žele da učine Srbiju velikom, ali ja vam kažem - to ne može da se uradi. Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, ja vam kažem da je Srbija mala zemlja na Balkanu - rekao je Mesić, a ovu njegovu izjavu jedva su dočekali i masovno preneli šiptarski mediji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu