STIGAO ODGOVOR NA LAŽI MARINIKE TEPIĆ: Oglasila se Gradska opština Voždovac

Novosti online

03. 04. 2024. u 12:56

GRADSKA opština Voždovac kategorički odbacuje navode o navodnom poništavanju građevinskih dozvola, koje je juče iznela potpredsednica Stranke sloboda i pravda Marinika Tepić.

СТИГАО ОДГОВОР НА ЛАЖИ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ: Огласила се Градска општина Вождовац

Foto: printskrin

Gospođa Tepić je u svom prepoznatljivom maniru beskrupuloznih laži koje se često graniče sa naučnom fantastikom iznela tvrdnju da je na opštini Voždovac izdato 150 građevinskih dozvola bez lokacijskih uslova, i da je šefica inspektorata za građevinske poslove Nataša Jokanović Ivanović smenjena jer je navodno te dozvole poništila, što apsolutno nije istina. 

Poznato je da je potpredsednica stranke Dragana Đilasa, koja je u svojim fikcijama od farme kokošaka videla plantažu marihuane, sklona lažima i da ne bira sredstva u napadima na sve što iole ima veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali s obzirom na to da je ovoga puta direktno optužila opštinu Voždovac, mi nećemo dozvoliti da se pominjemo u gebelsovskim manirima Đilasovih saradnika i zbog toga obaveštavamo građane da je pravo stanje stvari sledeće: 

- Odeljenje za građevinske poslove opštine Voždovac izdalo je 2023. godine 68 građevinskih dozvola, a 2024. 22 dozvole, što u je u ukupnom zbiru 90 građevinskih dozvola. 

- S tim u vezi gospođa Tepić je u svojim lažima nadmašila sebe jer je u saopštenju poništila skoro duplo više dozvola nego što je izdato.
- Takođe, javnost mora znati da je na GO Voždovac poništena jedna građevinska dozvola iz 2019. godine, a na zahtev upravo Opštine Voždovac, jer je investitor odstupio od odobrene građevinske dozvole, i da pomenuta šefica građevinske inspekcije Ivanović Jokanović nikakve veze nije imala sa tim. 

Gradska opština Voždovac ističe da su svi navedeni podaci proverljivi i dostupni na javnom serveru (CEOP) i da neće dozvoliti da se opština zloupotrebljava i koristi za prikupljanje jeftinih političkih poena, jer iznošenje ovakvih grubih laži predstavlja uznemirenje javnosti.

BONUS VIDEO: NEOČEKIVANO: Đilas udario na Savu Manojlovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave