KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO: Na ulicama naše zemlje primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi (FOTO)

Novosti online

23. 03. 2024. u 18:57

KAO što je sinoć i najavio predsednik Aleksandar Vučić, na ulicama naše zemlje danas je primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi.

КАО ШТО ЈЕ ВУЧИЋ НАЈАВИО: На улицама наше земље приметан већи број припадника безбедносних служби (ФОТО)

Foto: Novosti

U tržnim centrima i njihovoj okolini kao i na najprometnijim mestima u prestonici građani su primetili i prisustvo pripadnika Bezbednosno-informativne agencije koji su u javnosti prvi put viđeni u uniformama sa jasno istaknutim obeležjima. Osim vidnog prisutva na ulicama, BIA je, kako saznajemo, preduzela sve mere kako bi građani Srbije bilo što bezbedniji.

Predsednik Srbije rekao je da na utakmici Crvena Zvezda - Zenit "ni ptica neće moći da proleti" i da gađani mogu da budu mirni.

- Bićemo nemilosrdni prema svakome ko pokuša da ugrozi bezbednost bilo kog građanina - upozorio je Vučić.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!