ĐILAS JE STRUČNJAK ZA LOPOVLUK Božić: Zbog ovakvih ispada , narod je na izborima za njima pustio vodu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 03. 2024. u 17:31

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Sandra Božić, odgovorila je lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu povodom najnovijeg skandala opozicije u Skupštini.

ЂИЛАС ЈЕ СТРУЧЊАК ЗА ЛОПОВЛУК Божић: Због оваквих испада , народ је на изборима за њима пустио воду

Foto: SNS

- Najeminentniji stručnjak za lopovluk Dragan Đilas se javio da da svoje stručno mišljenje i objasni svetu potanko svoju ekspertizu-krađu!

Toliko mu se mora priznati, bez premca je u pustošenju!

Protivpravna korist i Dragan Đilas gotovo da dođu sinonimi, čemu u prilog govori i onih 619 miliona evra koje je po sopstvenom priznanju oteo od građana Srbije.

Ljudi sa imalo morala i stida, ne bi se usudili da u skupštinsku salu unesu toalet papir, a kamoli da njime gađaju predsednika Skupštine.

Pametan čovek bi se stideo, međutim, Đilas se očigledno ponosi, a najverovatnije i podstiče, jer on je taj koji upravlja gomilom poslušnih maloumnika koji umesto obraza imaju đon.

Rezultat ove bezumne ideje je pogođena službenica Narodne skupštine.

I pitam Đilasa, da li do njegovog mozga može da dođe da je to nečija sestra, ćerka, supruga ili majka?

Ali, ne možete očekivati od nasilnika koji je svoju suprugu i njenog oca tukao pred sopstvenom decom da razume posledice svojih destruktivnih ideja, posebno kada su izvršioci istih u stanju delirijum tremensa.

Opozicija u Srbiji odavno je pala na najniže grane, ali mi se čini da je sa Đilasovim satrapima to dno probijeno.

Toalet papir je definicija i krajnji domet intelektualne i političke vrednosti ovih promašenih slučajeva!

Jer oni ne samo da su promašili politiku, već i vrata na koja su ušli!

Oni su uvreda za Parlament, uvreda za klupe u kojima sede i u koje besumučno lupaju Ustavom Republike Srbije, bez ikakvog poštovanja prema sopstvenoj državi, njenoj istoriji, ali i prema građanima koje zastupaju! - poručila je Božićeva.

I baš zbog ovakvih ispada, narod je na izborima za njima pustio vodu!

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI -  Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (12)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!