TERZIĆ: Đilasovom potrčku Jovanoviću su sada zvanično šefice Marinika Tepić i Viola fon Kramon

Novosti online

11. 03. 2024. u 10:41

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavio je da su Đilasovom potrčku Milošu Jovanoviću sada i zvanično šefice Marinika Tepić i Viola fon Kramon, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

ТЕРЗИЋ: Ђиласовом потрчку Јовановићу су сада званично шефице Мариника Тепић и Виола фон Крамон

Foto: SNS

- Shodno tome nameće se pitanje kako li se oseća umišljeni Koštunica, dok je u zagrljaju autošovinista iz Beograda i srbomrzaca iz Evropskog parlamenta koji se svakodnevno upinju u žigosanju i predstavljanju nas Srba kao genocidnog naroda i koji se zalažu za nezavisnost lažne države? Očigledno je da se slično sličnom raduje, a sada je i kristalno jasno da je svaki glas za Miloša Jovanovića glas za Đilasa i direktan vid podrške grupama za pritisak koje rade protiv srpske države. Takvima ne odgovara nijedan datum za održavanje izbora, jer ih je srpski narod prezreo zbog svega što su zajedno radili do 2012. godine.

Kako je krenuo Miloš Jovanović kao nova drugosrbijanska vedeta, uskoro ga možemo videti i na "Peščaniku" kako zastupa stavove Latinke Perović. Mada ništa čudno za desnu štaku petokolonaša iz opozicije što Jovanović i predstavlja. Tome u prilog govori i to da je posle tragedija u Ribnikaru i Mladenovcu šetao ulicama Beograda rame uz rame sa hrvatskim vijećnicima, Alijinim snajperistima i Kurtijevom Radom Trajković ne bi li rušenjem Vučića ponovo rušio Srbiju. U principu, svakom pametnom to je dosta i sve što treba da se zna o lažnom patrioti i novom prijatelju Šidera, Šenaha i Rota.

Kad se Jovanović vrati sa "holideja" koji će da provede verovatno u društvu svog saborca Radomira Lazovića, tačnije nove urbane elite Beograda, Đilas i Šolak će mu omogućiti tri gostovanja dnevno na tajkunskim televizijama kod novinara koji pljuju Pavlinu, Srpsku pravoslavnu crkvu i koji psuju majku predsedniku države. Jovanović će naravno na to ćutati, ali će zauzvrat moći da gleda sebe i da se samozaljubljeno sluša dok govori da je "francuski đak" i nova urbana elita Beograda, koju drugosrbijanci ne napadaju. Uspeo je, kaže, u životu, čim ga slučajni Srbi ne diraju. To mu je vrhunac uspeha u političkom delovanju.

A što se tiče izbornih uslova koje Jovanović uporno pominje, jasno je i njemu nego ne sme da prizna da ne postoje ti izborni uslovi koji od petokolonaša, tačnije njega i njegove šefice Marinike mogu da naprave pobednike, ali će, siguran sam, imati priliku da preko nje konačno upozna Kurtijevog lobistu Boba Menendeza i sav lopovski belosvetski i antisrpski ološ u čiji krug je zvanično ušao dajući podršku Bjelogrliću, Mariniki i Proglasu iza kojeg stoje politički komesari srbofobnih ambasada koji Jovanoviću usred kampanje serviraju mišljenja u zadatke u centrali DSS-a. Beograd je očigledno na njegovu žalost postao srpski grad, što će Beograđani i potvrditi kroz podršku Srpskoj naprednoj stranci i Vučiću na narednim izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)