TERZIĆ: Vojislav Mihailović, najgori gradonačelnik u istoriji Beograda kao izdanak DOS-a uvek i u svemu vidi isključivo srpsku krivicu

Novosti online

24. 01. 2024. u 16:02

ČLAN Predsedništva SNS Miloša Terzića oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

ТЕРЗИЋ: Војислав Михаиловић, најгори градоначелник у историји Београда као изданак ДОС-а увек и у свему види искључиво српску кривицу

Foto: Printskrin/sns_srbija

"Vojislav Mihailović, najgori gradonačelnik u istoriji Beograda kao izdanak DOS-a uvek i u svemu vidi isključivo srpsku krivicu, dok u isto vreme pred terorom Aljbina Kurtija koji se sprovodi nad Srbima na KiM, redovno zatvara oči. Nikada on i njegov gazda Miloš Jovanović, kao omiljeni predstavnici Đilasove desne kolone nisu gubili ni delić energije za Kosovo i Metohiju i nikada borba za srpski narod u našoj južnoj pokrajini nije bila njihova borba.

Njihov posao je da pljuju po srpskoj državi i srpskom predsedniku, samo kako bi se dodvorili stranim mentorima u želji da ih stranci u skladu sa priručnicima za obojenu revoluciju Srđe Popovića dovedu na vlast nasilnim putem kao neki DOS 2 i to naravno bez političke volje građana Srbije. Oni koji su ih ujedinili 2000-te godine u DOS 1 ti isti su ih spojili sada u DOS 2 sa ciljem nasilnog preuzimanja vlasti kako bi Srbiju skrenuli sa neutralnog puta i kako bismo uveli sankcije RF i priznali nezavisnost lažne države. 

Inače kada smo kod "Rio Tinta" pa oni su ih još 2004. doveli u Srbiju, a njihov gazda Dragan Đilas je 2017. godine govorio da je to ogromna razvojna šansa za Srbiju. Sada su protiv toga, jer ne vide lični finansijski interes, ali i zato što tako kažu politički komesari stranih ambasada kojima ne odgovara još snažnija Srbija.

Shodno udvorničkoj politici koju vode uz Dragana Đilasa i Dragana Šolaka spremni su na sve pa tako namerno izostavljaju da kažu da je jezive sporazume za koje sada neosnovano krive Aleksandra Vučića ispregovarao i 2011. godine potpisao njihov koalicioni partner i drugar šiptarskog lobiste Boba Menendeza, Borko Stefanović, čime su nas upravo oni, koji su i tada molili po stranim ambasadama da se odloži priznanje nezavisnosti lažne države kako bi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke, doveli u katastrofalnu poziciju.

Njihove brljotine morao je da ispravlja Vučić i dovede do toga da 28 zemalja povuče odluku o priznanju lažne države i da zahvaljujući veštom diplomatskom umeću  promeni sliku o Srbiji i KiM u UN, gde sada imamo većinu. Sva sreća narod ih je prezreo i vrlo dobro se seća njihove diletantske politike, kojom su nas učinili najsiromašnijom i politički najslabijom zemljom u Evropi, te shodno tome, ali pre svega zbog rezultata koje je postigao Aleksandar Vučić, srpski brod sada uz apsolutnu podršku naroda plovi u sigurnu luku, a naša zemlja je svakim danom sve snažnija i na političkom i na ekonomskom i na vojnom polju."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave