"I MI SE NAORUŽAVAMO, SAMO ĆU VAM REĆI DA NE ZAOSTAJEMO!" Vučić razbesneo sve srbofobe (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2024. u 16:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući izjavu novog francuskog premijera da je njegov prioritet naoružavanje Francuske, rekao da je izjava novog francuskog premijera logična.

И МИ СЕ НАОРУЖАВАМО, САМО ЋУ ВАМ РЕЋИ ДА НЕ ЗАОСТАЈЕМО! Вучић разбеснео све србофобе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks/@LaziDetektor

- Naoružavaju se i svi ovde u regionu. A naše je da ne zaostajemo. I sve što mogu da vam kažem, to je da ne zaostajemo. Uskoro ćete to moći da vidite. Samo ćemo vas obavestiti o preciznom datumu. Vidim da su albanski novinari sa Kosova pitali Amerikance šta misle o najavljenom uvođenju vojnog roka u Srbiji, a da su im Amerikanci odgovorili da "pomno prate situaciju". I ja pomno pratim sve što se zbiva svuda po svetu. I u Americi, i u Engleskoj, i u Francuskoj, i u Nemačkoj, i u Švedskoj. Svuda sve pomno pratimo. Ali ono što ne morate pomno da pratite, što vidite, čak i da ne vidite ništa i da se pravite da ne čujete ništa, to je da se svi naoružavaju do zuba. Logično, zašto se ne bi Francuska naoružavala? - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (73)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima