VUČIĆ UNEO BADNJAK U PREDSEDNIŠTVO, PA UGOSTIO SRPSKU DECU IZ MAKEDONIJE: Srećan Božić svima, posebno našem stradalnom narodu na KiM (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2024. u 09:13 >> 09:34

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas, na Badnji dan, 6. januara, decu srpske nacionalnosti iz Republike Severne Makedonije, koja borave u poseti Beogradu povodom božićnih praznika.

ВУЧИЋ УНЕО БАДЊАК У ПРЕДСЕДНИШТВО, ПА УГОСТИО СРПСКУ ДЕЦУ ИЗ МАКЕДОНИЈЕ: Срећан Божић свима, посебно нашем страдалном народу на КиМ (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Tom prilikom, predsednik je razgovarao sa decom i podelio božićne paketiće.

Predsednik Vučić prvo je uneo badnjak u Predsedništvo, nakon čega je zapalio sveću.

Foto: Printskrin

Po unošenju badnjaka započela je liturgija.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vučić sa srpskom decom iz Severne Makedonije

Predsednik je na početku poželeo svima dobrodošlicu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Draga deco i učitelji, vaspitači, nastavnici. Hvala vam što ste danas u Beogradu, u Srbiji. Svima koji dolazite iz Skoplja, Kumanova, Bitolja, Tetova, srećan sam što na Badnji dan mogu da vas ugostim. Čini mi se da je vladika Nikolaj Srbima najbolje opisao Božić - rekao je Vučić, nakon čega je pročitao reči vladike Nikolaja.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Želim da uputim čestitke za Božić, našem narodu u Republici Srpkoj, Crnoj Gori, BiH, a pre svega našem stradalnom narodu na delu Srbije, KiM, i hvala vam što čuvate srpsko ime i prezime, sprska ognjišta, srpsku kuću. Želim svima sreću i radosniju godinu nego što je bila 2023 - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (80)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!