PREDSEDNIK NAJAVIO NOVA ULAGANJA: Gradiće se novi putevi, ali u planu je izdvajanje novca za etno kuće i salaše

Novosti online

02. 01. 2024. u 11:15

PREDSEDNIK Srbije, Aleksadnar Vučić je tokom obilaska radova na izgradnji tunela "Iriški venac" pričao planovima koju treba da se realizuju u toku ovde godine, a tiču se izgradnje novih puteva i ulaganja.

ПРЕДСЕДНИК НАЈАВИО НОВА УЛАГАЊА: Градиће се нови путеви, али у плану је издвајање новца за етно куће и салаше

Foto: Tanjug

- Razmišljamo da idemo toliko duboko i da pomognemo vlasnike privatnih salaša. Ima ih mnogo. Oko 100 u Vojvodini. Hoćemo da pomognemo etno kuće u centralnoj Srbiji. Hoćemo da uložimo mnogo para. Hoćemo da nađemo 2 milijarde kako bismo obnovili regionalne i lokalne puteve - kaže Vučić i dodaje:

- Ove godine 167 kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica treba da se završi, a u toku je izgradnja 642 kilometara, uskoro jedna velika kompanija stiže u Leskovac što će biti izvanredan podstrek za visokokvalitetne tehnološke investicije.

BONUS VIDEO: SRBIJA SE UVELIKO GRADI: Evo koliko mesta predsednik Vučić može da poveže za sedam minuta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (26)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom