NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA GLAS NARODA ĆE POKAZATI JASAN PUT SRBIJE: Predsednik Vučić sastao se sa predstavnicima misije ODIHR-a (FOTO)

Novosti onlajn

11. 12. 2023. u 11:12

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predstavnike Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), zadužene za posmatranje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji raspisanih za 17. decembra

НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА ГЛАС НАРОДА ЋЕ ПОКАЗАТИ ЈАСАН ПУТ СРБИЈЕ: Председник Вучић састао се са представницима мисије ОДИХР-а (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Dobar razgovor sa predstavnicima Misije ODIHR-a u vezi sa predstojećim izborima u Srbiji. Naša zemlja je, kao i uvek do sada, posvećena unapređenju izbornog procesa, u skladu sa težnjama usmerenim na ukupnu demokratizaciju društva, a u okvirima zakona i uz poštovanje preuzetih obaveza.

Izrazio sam očekivanje da će predstojeći izbori proteći fer, u demokratskim uslovima i da će glas naroda pokazati jasan put Srbije - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA PREDSEDNIKA - Veliki aplauz za Vučića na skupu u Jagodini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice