TAKOZVANI PROGLAS DOŽIVEO FIJASKO U KOSOVSKOJ MITROVICI Član Srpske liste: Građani poslali poruku da veruju isključivo Vučiću

Novosti online

03. 12. 2023. u 18:42

NEMANjA Biševac, član predsedništva Srpske liste, prokomentarisao je fijasko okupljanja samozvane elite, takozvanog Proglasa u Kosovskoj Mitrovici.

ТАКОЗВАНИ ПРОГЛАС ДОЖИВЕО ФИЈАСКО У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ Члан Српске листе: Грађани послали поруку да верују искључиво Вучићу

Foto: Privatna arhiva

- Danas je u Kosovskoj Mitrovici fijasko doživelo okupljanje samozvane elite, takozvanog Proglasa. Tom prilikom je na tribini u njihovoj organizaciji prisustvovalo svega desetak ljudi, a od toga samo nekoliko sa severa Kosova i Metohije. Na taj način, naši građani su poslali jasnu poruku da veruju isključivo predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici koja garantuje, mir, budućnost i prosperitet našem narodu na ovim prostorima.

Podsećam da je više od 100 profesora sa naseg Univerziteta, istaknutih intelektualaca i uglednih ljudi sa ovih prostora svojim potpisom podržalo predsednika Aleksandra Vučića i listu “Srbija ne sme da stane”.

Ono što želim da naglasim i što je već svima jasno, Srbi danas žive nikad teže na ovim prostorima, zahvaljujući antisrpskom režimu Aljbina Kurtija. Nažalost, kvaziopozicionari iz Beograda nikada nisu smogli hrabrosti da za to okrive Aljbina Kurtija, već šta god da se desi okrivljuju sopstvenu državu.

Zato Kurti našim predstavnicima zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju, a istovremeno ovim opozicionarima  otvara širom vrata i postavlja crveni tepih, jer Kurti dobro zna da opozicija ima za cilj jedino da podeli i posvađa srpski narod na ovim prostorima - poručio je Biševac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)