POVODOM nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, BIA je saopštila da neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina Miketića i njegove političke opcije i ponavljaju da Agencija za nastanak i širenje pomenutog materijala, iz više razloga neumesne sadržine, ne snosi nikakvu odgovornost.

Bogdan

30.11.2023. 08:20

Miketić je svesno pustio snimak da bi na njemu gradio politiku. Miketić želi da redstavi da su narkotici, prostitucija i svingeraj normalni za srpsko društvo! Najgore je što mu se i supruga Virdžinija pridodala u odbrani, promovišući blud i nemoral!

Karađorđe

30.11.2023. 08:24

Miketić ovim snimkom želi da promoviše narkomaniju,blud i nemoral, a za razliku od te politike koju Miketić zagovara sa druge strane predsednik Vučić promoviše zdravu porodicu. Zdrava porodica je nosioc ovog društva i kao takva će ostati!

Teodora

30.11.2023. 08:30

Miketić želi da oskrnavi sve sveto u Srbiji, a na prvom mestu je porodica koja nas je sačuvala vekovima. Miketić ne bira sredstva da izvrši promociju svog snimka na kojem se vide narkotici i svingeraj uz maltretiranje ženske osobe i mazohizam Miketića lično!

Atuin

30.11.2023. 08:39

Hajde da je BIA izabrala neku metu, nekog opozicionog političara koji ima makar neki uticaj pa da ga saplete. Ali Miketić, uobraženi dečkić iz kruga dvojke bez harizme i bilo kakvog kvaliteta za koga je javnost čula tek kada je ukrao Ćuti fejsbuk stranicu, dajte bre ko normalan može da poveruje.

Sanja

30.11.2023. 10:36

Niko drugi osim Miketića i ostalih učesnika u događaju sa eksplicitnog snimka ne može da snosi odgovornost za njegov nastanak kao i za njegovu distribuciju.