SRBIJA IMA PRAVO NA BUDUĆNOST: Vučević posetio aktiviste i članove mesnog odbora Gornji Voždovac (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 13:03

PRVI na listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević posetio je aktiviste i članove Mesnog odbora Gornji Voždovac, gde je podsetio na važnost predstojećih izbora i zahvalio se prisutnima na marljivom i predanom radu, kao i na zalaganjima da Srbija ide napred.

СРБИЈА ИМА ПРАВО НА БУДУЋНОСТ: Вучевић посетио активисте и чланове месног одбора Горњи Вождовац (ВИДЕО)

Foto: SNS

Vučević je još jednom naglasio da su sudbonosni izbori pred nama i da je zato važno da smo svaki dan sa građanima, da objasnimo da se na izborima odlučuje o sudbini Srbije i našeg naroda, ma gde živeo.

- Na izborima ćemo glasati o tome da li će Srbija da se vrati u period pre 2012. godine i da bukvalno sve što smo zajednički stvarali poništimo i uništimo, ili ćemo nastaviti putem sigurne budućnosti, nastaviti da razvijamo Srbiju - pojasnio je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima, Srbija ima pravo na budućnost i baš zbog toga u pobede, u pobede za Srbiju, u pobede za naš narod, u pobede za našu budućnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

- Sudbonosni izbori, ali izbor je suštinski jednostavan i jedinstven, za listu "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!", jer Srbija ne sme da stane - zaključio je Miloš Vučević.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)