"NAŠA FOTELJA I FUNKCIJA NIJE NAJVAŽNIJA, BIĆE MNOGO PROMENA": Vučić o politizaciji protesta radnika pošte od strane opozicije

Novosti online

16. 11. 2023. u 19:19

PREDSEDNIK Srbije, Aleksadnar Vučić, obratio se na otvaranju Drugog Međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana gde se osvrnuo na pitanje o politizaciji protesta radnika pošte od stane opozicije.

НАША ФОТЕЉА И ФУНКЦИЈА НИЈЕ НАЈВАЖНИЈА, БИЋЕ МНОГО ПРОМЕНА: Вучић о политизацији протеста радника поште од стране опозиције

Foto: Tanjug

- To govori i o našim problemima. Ne to što imate njih 500 ili 1000 koji su politički organizovani. Taj deo morate da trpite, i gde se neko bori za interese neke druge kompanije, privatnika, tajkuna. Ovo govori i o problemima koje sami napravimo. Svi ovi ljudi koji su potpisali ovaj dogovor sa predsednicom Vlade, to su časni i pošteni ljudi. To znači da neko da je brinuo o njima mogao taj problem da reši mnogo ranije, mogao je da razgovara sa tim ljudima, da pokaže brigu za njih i za njihove porodice. I to pokazuje da mi moramo da se menjamo i da pokazujemo drugačiji odnos. Mi moramo da izvučemo pouke. Moramo da naučimo da naša fotelja i naša funkcija nije najvažnija i zato će morati da bude mnogo promena - rekao je predsednik na pitanje o politizaciji protesta radnika pošte od stane opozicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (49)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo