"PRESUDA MORA DA BUDE NA SMRT" Vučić o sramnom filmu na N1: Dobili su zadatak da me ocrne, ovakvo suđenje nije bilo ni '45

Novosti online

03. 11. 2023. u 18:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sraman film N1 protiv njega koji je prikazan na prvi dan kampanje.

ПРЕСУДА МОРА ДА БУДЕ НА СМРТ Вучић о срамном филму на Н1: Добили су задатак да ме оцрне, овакво суђење није било ни 45

Foto: Printskrin/Pink tv

- Čekali su da počne izborna kampanja da to emituju. Oni su stvarno tamo meni sudili. Postavili su i stolicu, pa je valjda stolica trebalo da odgovara da li se stolica kaje, pošto nije bilo Aleksandra Vučića na optuženičkoj klupi - kazao je on.

Ističe da je najlakše biti ubedljiv u osudi prazne stolice.

- Najlakše je biti ubedljiv u osudi prazne stolice. Mnogo je lako i u boksu udarati u džak, drugačije je kada izađete u ring. Kada neko ne može da vam odgovori, onda je to vrlo jednostavno. Ovde nema druge strane i to nije demokratski - kazao je Vučić i podsetio na latinsku izjavu "da se čuje i druga strana".

- Ako hoćete da idete do kraja i da nekoga satrete kažite da vam je to cilj. Da sudite stolici, da iznosite i optužnicu, da donosite presudu, da mi sudite i za vreme kada nisam imao veze s politikom... Pojima nemaju šta pričaju. Dobili su zadatak da ocrne Vučića i presuda mora da bude na smrt. Ovakvo suđenje nije zabeleženo ni '45 ni '46, bila su mnogo pravičnija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)